Kinderliedjes door Opa Paul
Kinderliedjes en Opa Paul

PaulIn maart 2020 begon de periode waarin het corona-virus verstrekkende maatregelen noodzaakte. Daardoor moesten ook kinderdagverblijven worden gesloten. Het kinderdagverblijf De Wiebelwagen in Leusden en Ederveen namen daarop direct actie om toch verbonden te blijven met hun kleine gasten.

Op enig moment ontstond een contact met Paul, die kleinkinderen op de opvang heeft, en die in de afgelopen jaren al verschillende keren op de locatie een muzikale bijdrage leverde in de muziekweek. Afgesproken werd dat wekelijks een muzikale bijdrage zou worden gemaakt voor het Wiebelwagen-Journaal. Deze video-films zijn nu gebundeld op deze website, zodat deze voor alle kinderen in Nederland te beluisteren en te bekijken zijn.


Voor liefhebbers die alle video's bijvoorbeeld op een TV zouden willen afspelen, is een usb-stick met de video's te verkrijgen voor € 19,75 exclusief eventuele verzendkosten. Bij belangstelling kun je contact opnemen via het contactformulier.


disclaimer: In een aantal video's is een (gedeeltelijke) achtergrond gebruikt welke op internet werd gevonden. Wij danken alle belanghebbenden voor het (niet commerciële) gebruik. Mocht echter onverhoopt aanspraak op rechten worden gedaan, dan volstaat het met een berichtje via het contactformulier, waarna de betreffende video onmiddellijk wordt verwijderd.